» » » » Представления в Театър Ателие 313 през Февруари 2012


СПЕКТАКЛИ ЗА ВЪЗРАСТНИ

10.02, петък, 19:30 ч. – „На ръба” (Театър Атом)

24.02, петък, 19:30 ч. – „Деволюция” (Театър Ателие 313)


СПЕКТАКЛИ ЗА ДЕЦА


04.02, събота, 11 ч. – „Аладин” (Авторски спектакъл на Димитър Тодоров. Сценография: Диана Узунова) Това не е просто приказка, а истинска история – най-хубавата от “1001 нощ”. И тя е разказана не от Шехерезада, а от този, който я знае най-добре – Духът на лампата. И това е така, защото кой друг, ако не духът, би могъл да оцелее от онези далечни приказни времена, та чак до наши дни. Той е този, който ще ни заведе в Багдад – някогашния красив и приказен град на принцеса Бадрул – Будура и нейния любим Аладин.



05.02, неделя, 11 ч. – „Огнивото” (Режисьор: Живко Джуранов. Сценография: Наталия Гочева. Моноспектакъл на Милена Стоянова) В тъмното Злата вещица внимателно подрежда своя декор. С помощта на Вълшебното огниво тя крои планове да запали трагична любов между Неопитната принцеса и един Обикновен войник. Докато Добрият Крал и Властната кралица пазят като очите си единствената си дъщеря, в нея избухва страстният огън на истинската любов. Но вместо да потопи двореца в тъга, неговата светлина успява да преобрази самата вещица. В магичния свят на „Вълшебното огниво” от едноименната Андерсенова приказка, актрисата Милена Стоянова ще ви разкаже историята за силата на истинската любов.


11.02, събота, 11 ч. – „Грозното патенце” (Театър А)


12.02, неделя, 11 ч. – „Червената шапчица” (Театър Завеса)



18.02, събота, 11 ч. – „Крал Етелбърт” (Режисьор: Явор Гигов. Сценограф: Вера бенковска. Участват: Явор Гигов и Таня Гигова) Това е една приказка за далечно кралство, за кралица, върховен съветник, за Етълбърт - малкият крал, за умните, за глупавите, за Веселият Нехранимайко, за щастието, танците, песните, професорът на професорите, една дъга и ... още нещо!


19.02, неделя, 11 ч. – „Вагабондо” (НАТФИЗ Кръстьо Сарафов)


25.02, събота, 11 ч. – „История за пате” (Мила Коларова и Божидар Александров)



26.02, неделя, 11 ч. – „Барон Мюнхаузен” (Драматизация и режисура: проф. Славчо Маленов. Сценография: Силва Бъчварова и Васил Рокоманов. Участват: Росица Спасова и Георги Спасов) Разказвайки своите чудни фантазии, Барон Мюнхаузен сякаш не приема реалния свят, но по този начин помага на едно малко момиченце да реши важен проблем, който измъчва душата му. Вярата, че човек не е това, което е, а онова, което би искал да бъде й дава шанс да пофантазира заедно с него и да избяга от грубия свят на ежедневието.

Снимки: Театър Ателие 313


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: