семейни игри софия северен парк
Снимка: Home and family blog

Семейни игри е проект, който има за цел да развие семейните ценности и да сплоти семейството по един забавен и креативен начин чрез спортни и ментални игри, в които всички членове се борят за общата победа. Въпреки, че отборите застават в надпревара на старта, „Семейни игри” всъщност не е толкова състезание, колкото семейно приключение, от което всички си тръгват с незабравими спомени, сертификати за участие, а първенците в дисциплините – и с награди от спонсорите.

„Семейни игри 2016” ще се проведе на 20 юни, от 17:00 ч., в Северен парк в София, вход откъм бул. „Никола Жеков”.

За участие в празника са поканени всички семейства, които ще бъдат разделени в 3 групи в зависимост от възрастта на детето/децата. Отборите ще бъдат групирани по 10 в една вълна, с ясен начален и краен час за участие. По този начин няма да има струпване на хора и изнервящо изчакване.

Семейства с един родител ще могат да се включат, като поканят роднина/приятел, за да има във всеки отбор по двама възрастни.

Правила на Игрите:
Семействата ще преминат през 10 изпитания, всяко от които трябва да бъде преодоляно за 3-5 мин. Подготвените игри включват ментални и спортни предизвикателства, самостоятелни и отборни изпитания.

Регистрация за участие:
За участие в „Семейни игри” е необходима предварителна регистрация на семейството, до 15 юни 2016 г., в сайта на събитието: http://semeiniigri.com/index.php/zapisvane/

И както се казва – Нека по-добрият победи и нека всички бъдат по-добри :)



«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: