» » » » От зърното до шоколада

Снимка: ezbalance.com

Шоколадът е един от най-популярните продукти, които купуваме всеки ден, но въпреки това знаем твърде малко за неговата най-важна съставка – какаото. Научете повече за пътя на какаовото зърно, считано от древните маи за свещено, на отворената лекция „От зърното до шоколада” с участието на Красимир Бенямин, създател на един от първите български БИО сурови шоколади.

Суровото какао е изключително богато на витамини, минерали, антиоксиданти и редица други полезни вещества, което го прави истинска супер храна. Повечето съвременни производствени методи за съжаление унищожават полезните вещества и естествени аромати на какаото. Единствено суровият шоколад може да запази всички свойства и най-вече естествените вкусове и аромати на какаовото зърно.

Кое прави един шоколад истински и здравословен – научете и вкусете на безплатната лекция с дегустация на различни видове био суров шоколад на 26 март 2015 г., от 19:00 до 20:00 ч., в „The Art of living” в София.

Очаква ви и специална томбола с много награди.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: