Какво представляват суперхраните и кои са българските
такива? Какво ги прави по-различни от останалите на трапезата ни и каква е
специфичната им роля за здравето и нормалното функциониране на човешкия
организъм? Можем ли да си ги позволим и как най-добре да ги използваме?
Потърсете отговорите на премиерата на книгата „Българските суперхрани” от
Георги Жеков.
Написана в интересен, познавателен и четивен стил, книгата
„Българските суперхрани” повежда читателя сред многообразието от български
суперхрани, представяйки над 250 рецепти, които ще ви насочат как да ги
употребявате с лечебна цел или под формата на вкусни и лесни за приготвяне
ястия.
Книжната премиера на „Българските суперхрани” от Георги
Жеков ще се състои на 5 юни 2014 г., от 19:00 ч., в книжарница „Гринуич“
в София.
Няма коментари: