Третото издание на кулинарното изложение Chivas Gourmet
Salon отново ще предложи на ценителите истински произведения на кулинарното
изкуство и изтънчени напитки.
Гурме салонът ще отвори врати от 3 до 5 декември 2012 г., от
11.30 до 18.00 ч., в Гранд Хотел София.
Всеки ден от 12.00 до 17.00 ч. едни от най-добрите
майстори-готвачи на България от елитни ресторанти от София и страната ще
демонстрират умения в областта на висшето кулинарно изкуство. Професионалистите
от Евро-Ток България, обединяващ едни от най-креативните български готвачи с
международен опит от ресторанти със звезди „Мишлен”, ще покажат висш кулинарен
пилотаж на живо.
На територията на изложението ще бъде обособена Gourmet
Lunch Zone, в която на преференциални цени посетителите ще могат да опитат
специaлитети, приготвени от шеф-готвача Георги Иванов, председател на Евро-Ток
България, избран за Почетен готвач на Президента на България.
В рамките на събитието почитателите на гурме-културата и
изискания вкус ще имат възможност да се срещнат с производители и търговци на
висококачествени храни, напитки, аксесоари, луксозни тютюневи изделия.
Входът за Chivas Gourmet Salon 2012 е с Покана.
Няма коментари: