» » » » Chivas Gourmet Salon 2012 за кулинарни ценители



Третото издание на кулинарното изложение Chivas Gourmet Salon отново ще предложи на ценителите истински произведения на кулинарното изкуство и изтънчени напитки.

Гурме салонът ще отвори врати от 3 до 5 декември 2012 г., от 11.30 до 18.00 ч., в Гранд Хотел София.

Всеки ден от 12.00 до 17.00 ч. едни от най-добрите майстори-готвачи на България от елитни ресторанти от София и страната ще демонстрират умения в областта на висшето кулинарно изкуство. Професионалистите от Евро-Ток България, обединяващ едни от най-креативните български готвачи с международен опит от ресторанти със звезди „Мишлен”, ще покажат висш кулинарен пилотаж на живо.

На територията на изложението ще бъде обособена Gourmet Lunch Zone, в която на преференциални цени посетителите ще могат да опитат специaлитети, приготвени от шеф-готвача Георги Иванов, председател на Евро-Ток България, избран за Почетен готвач на Президента на България.

В рамките на събитието почитателите на гурме-културата и изискания вкус ще имат възможност да се срещнат с производители и търговци на висококачествени храни, напитки, аксесоари, луксозни тютюневи изделия.

Входът за Chivas Gourmet Salon 2012 е с Покана.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: