Усетете дишащото тесто в дланите си и открийте тайната
съставка на хляба, който събира хората заедно около трапезата и храни тялото,
но и душата. Включете се в работилницата по ръчно замесване на пълнозърнест
хляб с лимец и квас на Валери Добрев.
По време на занятието:
- Ще научите тънкости за приготвянето на истинския хляб и отглеждането на домашен квас.
- Ще се запознаете с древния сорт лимец и неговите качества.
- Ще разберете някои истини за маята и хибридната пшеница.
- Ще дегустирате хляб, направен от лимец и квас.
- Ще можете да се сдобиете със семена, брашно от лимец и квас.
Работилницата по ръчно замесване на хляб е на 15
ноември 2012 г., от 18:00 ч., в хотел „Его” в Пловдив.
А тайната съставка на хляба? Любов, извираща право от
сърцето и предавана чрез ръцете.
Няма коментари: