» » » Работилница по ръчно замесване на хляб с лимец в Пловдив


Усетете дишащото тесто в дланите си и открийте тайната съставка на хляба, който събира хората заедно около трапезата и храни тялото, но и душата. Включете се в работилницата по ръчно замесване на пълнозърнест хляб с лимец и квас на Валери Добрев.

По време на занятието:
  • Ще научите тънкости за приготвянето на истинския хляб и отглеждането на домашен квас.
  • Ще се запознаете с древния сорт лимец и неговите качества.
  • Ще разберете някои истини за маята и хибридната пшеница.
  • Ще дегустирате хляб, направен от лимец и квас.
  • Ще можете да се сдобиете със семена, брашно от лимец и квас.

Работилницата по ръчно замесване на хляб е на 15 ноември 2012 г., от 18:00 ч., в хотел „Его” в Пловдив.

А тайната съставка на хляба? Любов, извираща право от сърцето и предавана чрез ръцете.



«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: