» » Аdidas Джага Турнир



Европейското първенство по футбол наближава с пълна сила и по този повод Българска Федерация по футбол на маса организира джага турнир, за да разгорещи футболните страстите още повече.

На 9 и 10 юни 2012 г. в Сердика Център на ниво – 1, до голямата ротонда, всички желаещи ще могат да премерят сили в джага надпреварата с голяма награда официалната футболна топка на Euro2012 – adidasTango 12. Отборите, класирали се на второ и трето място, също ще спечелят невероятни adidas награди.

Право на участие имат отбори от по двама души. Ако искате да се включите в надпреварата е необходимо да си намерите партньор и да се запишете за участие на 9 юни от 13:00 до 14:30 ч. в Сердика Център. За регистрацията ще е необходимо да съобщите името на отбора, имената на двамата играчи в него и телефони за връзка. Единственото условие е да имате навършени 16 години.

Стартът на първите мачове в турнира ще бъде даден в 15:00 ч., а през това време ще текат атрактивни демонстрации от професионалисти. Всички желаещи посетители ще имат възможност да опитат своите възможности за точен шут на движещия се футболен симулатор, за участие в томбола за спечелване на големи футболни награди от adidas.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: