» » Ателие за изработване на лампи


Един баща дал задача на тримата си синове – срещу възможно най-малко пари да напълнят една стая с нещо. Тук ще прескочим напред в историята направо към най-малкият брат, който купил само една свещ и напълнил стаята със светлина.

Изпълнете със светлина дома си, направете своята вълшебна лампа. Доверете се на Николай Табаков и се включете в ателието за изработване на лампи в студио за творчество arteLIKa.

На 25-ти февруари, от 11 часа, ще можете да направите своята уникална лампа върху специално изградена метална конструкция, която Николай Табаков ще сътвори предварително. Останалите материали – ръчно правени хартии, лепила, кабели и разбира се – крушката – ще ви очакват, за да завършите своето красиво творение.

Цената за изработване на една лампа е 70 лева. Можете да доведете помощник и заедно да изработите своята лампа.

За участие в ателието е необходимо предварително записване на имейл: lik@tea.bg или на тел. 0888 677 609. С цел подготовка на материалите е необходимо предварително заплащане на капаро от 50% от цената на курса до 23.02.2012 включително. Местата са ограничени до 8.

Ателие за изработване на лампи с Николай Табаков на 25 февруари 2012 г., 11:00 до 14:00 ч. в студио за творчество arteLIKa (София, бул. „Цариградско шосе” 39, вх. „Б” откъм ул. „Светослав Тертер”).


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: