» »Unlabelled » Творческо ателие ''В приказния свят''


Снимка: photosynthesis.bg

Заповядайте на поредното занятие на Творческо Ателие, водено от Надя и Саша, което този път ще отведе твореца в нас „В приказния свят”.

В това творческо ателие ще имаме възможност да създадем нещо заедно и да развиваме умението си за работа в екип. Ще се пренесем в приказното и ще дадем воля на въображението да създава собствени образи и картини. Всеки участник ще има възможност да измисли своя история със свои герои, която да сподели с останалите в групата. Акцентът ще бъде върху важните моменти в историята, на които ще се даде живот, чрез средствата на изобразителното изкуство.

За участие в ателието не е необходим специален опит и познания, но е необходимо предварително записване на: artcenter@photosynthesis.bg с посочени трите имена, телефон, e-mail, избраната тема и дата на провеждане. В полето „Subject” посочете темата и датата на избрания семинар: "V prikaznia sviat" - 21.02.

След като получите потвърждение, следва да заплатите таксата за участие в някой от магазините на ФотоСинтезис.

Цената на занятието е 20 лв., като включва материалите.

Творческото ателие „В приказния свят” ще се проведе на 21.02.2012 г. (вторник) от 19 ч. в Творческата къща на ФотоСинтезис в София.

Групата се събира в 18.45 ч. в АртЦентър Фотосинтезис на бул. "Васил Левски" 57, откъдето ще бъде съпроводена от една от водещите до Творческата къща.

«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: