» » » Детски представления в Ариел театър през Март 2012


Зала 1
(София, кв. Гео Милев, ул. „Лидице”16)

03.03., 11 ч. – „Мечо Пух”
Добрите приятели са „най-хубавото нещо на този свят” – поне Мечо Пух смята така. Най-известното мече на света, обича много меда и игрите, а неговите истории разсмиват и вълнуват с наивността и чистотата си. В света на Пух всички са приятели – Кристофър, Прасчо и Йори, те винаги са готови за игри и приключения. Как да не поискаш да се върнеш там?! Но дали това е възможно – не знам. Струва си обаче да опиташ.
Времетраене: 40 мин. Подходящо за всички възрасти.



04.03., 11 ч. – „Грозното патенце” по приказката на Х. К. Андерсен
Внимание! Внимание! Невиждано досега!
Кукли и анимирани герои си подават ръка,
В помощ на едно непохватно ангелче с крила,
Което се опитва да преобърне тъжна патешка съдба.
Времетраене: 40 минути. Подходящо за всички възрасти.


10.03., 11 ч. – „Спящата красавица”
Принцове смели, принцеси прекрасни,
Змейове страшни, магии ужасни,
Захарни къщички, замъци стари,
грозни джуджета, верни другари.
Чайници, чаши, дървета, ключалки,
Моряци, акули, пирати, русалки,
Градини, подземия, злато, съкровища,
Лами, великани, елфи, чудовища.
Вълшебната приказка идва сега, за тебе разказана днес ще е тя,
Но ти не забравяй и винаги знай, че тук ще завършим ...със хубав край!!!
Времетраене: 40 минути. Подходящо за всички възрасти.


11.03., 11 ч. – „Защо мишките не знаят да четат”
Пиленцето, Зайчето и Мишлето са първокласници. Но още първия ден те тръгват към училището с различно настроение. Пиленцето - защото ще научи какви ли не интересни неща а Зайчето - за да се похвали какъв силен спортист е. Единствено Мишлето не желае да ходи на училище.
Времетраене: 40 мин. Подходящо за най-малките.



17.03., 11 ч. – „Трите прасенца”
Нифи,Нафи и Нуфи са трите братчета прасенца, които се учат всеки ден. Всяко от тях е различно – Нифи - остроумен и игрив, Нафи - малко тъжен и страхлив и Нуфи - много умен и прозорлив. Те заедно откриват предизвикателствата на всеки нов ден. Драматизацията по класическата приказка ще ви зарадва с изключително красиви кукли, весели диалози и много песни. А ужасният, но глупав вълк ще ви накара да се смеете и да се насладите на победата на доброто над злото.
Времетраене: 40 минути. Подходящо за най-малките.



18.03., 11 ч. – „Храбрият шивач”
Това е спектакъл по класическата приказка на Братя Грим, в който с много жизнерадост и хумор е поднесена историята за това как един шивач станал цар. Една истинска куклена постановка, с много изразителни кукли, носеща естетиката на анимационен филм, майсторски оживени от превъзходния актьор Георги Спасов. За 45 минути малките зрители ще се потопят във фантастичния свят на приказката, изпъстрен с 2 песни, 7 кукли, 29 музикални момента и 110 появявания на различни герои. 
Времетраене: 45 минути. Подходящо за всички възрасти.



24.03., 11 ч. – „Барон Мюнхаузен”
Разказвайки своите чудни фантазии, Барон Мюнхаузен сякаш не приема реалния свят, но по този начин помага на едно малко момиченце да реши важен проблем, който измъчва душата му. Вярата, че човек не е това, което е, а онова, което би искал да бъде й дава шанс да пофантазира.
Времетраене: 50 мин. Подходящо за всички възрасти.



25.03., 11 ч. – „Браво, Франклин!”
Представлението е на базата на изключително популярната поредица за костенурчето Франклин. Любимите ни герои намират свой собствен живот в постановката на АРИЕЛ ТЕАТЪР и продължават с детска неподкупност да ни обръщат внимание на наистина важните, макар и дребни неща от живота: колко е важно да бъдеш почтен, да държиш на думата си, да обичаш приятелите си, да се пребориш със себе си, да победиш.
Времетраене: 45 мин. Подходящо за всички възрасти.



31.03., 11 ч. – „Огнивото”
В тъмното Злата вещица внимателно подрежда своя декор. С помощта на Вълшебното огниво тя крои планове да запали трагична любов между Неопитната принцеса и един Обикновен войник. Докато Добрият Крал и Властната кралица пазят като очите си единствената си дъщеря, в нея избухва страстният огън на истинската любов. Но вместо да потопи двореца в тъга, неговата светлина успява да преобрази самата вещица. В магичния свят на „Вълшебното огниво” от едноименната Андерсенова приказка, актрисата Милена Стоянова ще Ви разкаже историята за силата на истинската любов.
Времетраене: 40 минути. Подходящо за деца над 4 години.



Зала 2
(София, кв. Лагера, бл. 19)

04.03., 11 ч. – „Браво, Франклин!”
Представлението е на базата на изключително популярната поредица за костенурчето Франклин. Любимите ни герои намират свой собствен живот в постановката на АРИЕЛ ТЕАТЪР и продължават с детска неподкупност да ни обръщат внимание на наистина важните, макар и дребни неща от живота: колко е важно да бъдеш почтен, да държиш на думата си, да обичаш приятелите си, да се пребориш със себе си, да победиш.
Времетраене: 45 мин. Подходящо за всички възрасти.


11.03., 11 ч. – „Вкусно е да си герой”
Това е една приказна история, пълна с приключения и супергерои. Злият Мангустър е на път да открадне светлината от слънцето, има коварен план и е изобретил ужасна машина, но Тиби и Диби - нашите супергерои са готови на всичко, за да го спрат и да върнат усмивките. Бъдете сигурни, това е приказна история с щастлив край!
Времетраене: 40 минути. Подходящо и за най-малките.



18.03., 11 ч. – „За слончето Ялмар и един забравен рожден ден”
В Африка живеят Татко Слон, Мама Слон и тяхното малко Слонче Ялмар. Но Татко Слон е забравил нещо важно. Създава се голяма суматоха. Малкият Ялмар иска да помогне. Но как? Как да намери нещо, което дори не знае какво е? А то е Неговият Рожден Ден!
Времетраене 45 мин. Подходящо за всички възрасти.


25.03., 11 ч. – „Тото и момичето”
Един ден коминочистачът Тото, отива, както всеки ден да отпушва комини, но днес среща едно малко разплакано момиче. Проблема е голям, граничещ с трагедия, момичето си е загубило топката и не иска никоя друга, само и единствено нейната. Тогава Тото, момичето и цялата публика се впускат в едно дълго пътешествие в търсене на топката.
Времетраене: 40 мин. Подходящо за най–малките.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: