» » » Фотоизложба „Бургас около мен“ с фотографии на бургазлии


Esstetic Studio и FACTOR.BG канят всички фотографи - любители и професионалисти, които живеят и работят в Бургас и региона, да участват в обща изложба "Бургас около мен".

Темата на изложбата допуска участие на фотографии от всякакъв вид - портрети, пейзажи, репортажи или каквото и да е друго - стига по някакъв начин изображението да разказва интересна за бургазлии история, да показва лична гледна точна към специфични или важни за Бургас места, хора или събития.

„Бургас около мен” няма конкурсен характер. Целта на организаторите е да се получи пъстра мозайка от образи и емоции – един калейдоскоп на Бургас, такъв, какъвто го виждат бургазлии.

Ако искате вашето усещане за Бургас да стане част от изложбата, изпратете свои фотографии до 15 декември чрез сайта: http://factor.bg/Burgas_exhib_20111220.php. Всеки участник може да изпрати до три снимки, от които за участие в изложбата ще бъде избрана поне една, ако покрива изискванията, посочени в сайта на събитието.

Фотоизложбата „Бургас около мен” ще се открие на 20.12.2011 г. от 18.00 часа в зала "Георги Баев" на Културен център "Морско казино".

По време на откриването на всеки участник в изложбата ще бъде връчено и едно копие на фотографията му, попаднала в официалната селекция, което ще бъде отпечатано по същия начин, както и копието за изложбата, като знак на благодарност от страна на организаторите.

«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация